Brexit Referendum

Οι Βρετανοί πολίτες ψήφισαν για να ξεκινήσουν μια νέα, ανεξάρτητη σχέση με την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η απόφαση αυτή αποτελεί σημαντική στιγμή της ευρωπαϊκής πολιτικής και της ιστορίας της Μεγάλης Βρετανίας.

Ως Imperio, είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για το έργο που επιτελούμε στη χώρα και ειδικότερα στο Λονδίνο. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, θα διατηρήσουμε την παρουσία μας στο Λονδίνο, εξυπηρετώντας τόσο Άγγλους όσο και διεθνείς πελάτες όπως ήδη κάνουμε τα τελευταία χρόνια.

Το πλαίσιο της δέσμευσης της Μεγάλης Βρετανίας με την ΕΕ, συμπεριλαμβανομένων των εμπορικών συμφωνιών, θα αποτελέσει αντικείμενο διαπραγμάτευσης για μια περίοδο ετών. Προς το παρόν, θα συνεχίσουμε να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας κανονικά, και το μοντέλο λειτουργίας μας στη χώρα παραμένει αναλλοίωτο.

Ωστόσο, κατά τους επόμενους μήνες, ίσως χρειαστεί να αλλάξουμε τη δομή της νομικής οντότητάς μας και τη θέση ορισμένων ρόλων. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να συμμορφωθούμε με νέους πιθανούς νόμους καθώς εξυπηρετούμε τους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο. Θα κάνουμε πάντα το καλύτερο δυνατό για να φροντίσουμε τους ανθρώπους μας και να κάνουμε το σωστό κατά τη διάρκεια των αλλαγών.

Αναγνωρίζουμε την πιθανότητα μεταβλητότητας των αγορών τις επόμενες εβδομάδες ίσως και μήνες, και είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε τέτοιες ενέργειες προκειμένου να ωφεληθούμε από αυτό, αντί να υποφέρουμε. Η δομή των σχέσεών μας με τους πελάτες μας και τους συνεργάτες μας παραμένει ανεπηρέαστη καθώς επίσης και η πρόθεσή τους να συνεργαστούν με τον Όμιλό μας. Παρόλαυτά μελλοντικά όλα μπορούν να αλλάξουν.

Ελπίζουμε ότι οι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής θα αναγνωρίσουν την τεράστια αξία που θα δημιουργηθεί μέσω μιας συνεχούς ανοικτής οικονομικής δέσμευσης μεταξύ της Μεγάλης Βρετανίας και των μελών της ΕΕ.

Καθώς οι διαπραγματεύσεις θα προσφέρουν περισσότερη σαφήνεια τους προσεχείς μήνες, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας και με τους πελάτες μας σχετικά με πιθανές αλλαγές.

Category: WORK

Tags:

Article by: Yiannis Misirlis